torsdag 6. januar 2011

Sunne knekkebrød!


God kveld alle sammen!

Ikveld har jeg laget knekkebrød, aldri laget det før og det var veldig enkelt og de ble overraskende gode.

Her er fremgangsmåten:

Hell opp ca. like mengder linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø, havregryn og havrekli, totalt 10 dl. Miks litt etter hva du har i skapet :)
Bland inn 5-6 dl vann og 1 ts salt, ta litt av gangen så ikke deigen blir for rennende. Den skal være litt klissete og kladdete. Smør den tynt og jevnt utover to stekebrett med en slikkepott.
Skjær ut passende stykker med en pizzaskjærer før steking, da er det lettere å knekke de fra hverandre etterpå.

Stek i ca. 30 min på 180 grader, gjerne varmluft. Del de forsiktig opp etterpå, og avkjøl på rist.
Oppbevar i tett boks.

Ingen kommentarer: